Promosi Terbaru Shaklee April 2021

 


Promosi Terbaru Shaklee April 2021
Promosi Terbaru Shaklee April 2021


Sempena Ramadhan yang bakal tiba, set persediaan untuk berpuasa sudah berada dipasaran untuk dewasa dan juga kanak-kanak termasuk juga individu yang berusia.

Boleh baca nutrisi yang terdapat pada setiap makanan tambahan tersebut: 

Nutrisi Ramadhan

Vivix
Hidupkan Hari Anda dengan minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

Res V
Nikmati Kebaikan Polifenol Dalam Setiap Softgel dari siang hingga ke malam, nikmati hidup sepenuhnya dengan tenaga dan kecergasan. Jalani kehidupan yang lebih sihat dan lebih bersemangat.

Cinch Shake
Shake Lengkap dan Pantas minuman yang lazat, pantas dan berkhasiat untuk anda. Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut.
Terdapat 3 jenis perisa iaitu;

Cinch Vanila Shake
Cinch Chocolate Shake
Cinch Cafe Latte Shake

ESP
Memberikan Tenaga secara Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan yang Berkualiti Tinggi
Makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Lengkap dengan 9 asid amino perlu.

Meal shake
Makanan Lazat Di Mana-Mana Sahaja
Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanak-kanak, remaja dan juga dewasa di mana-mana sahaja.

Performance Drink
Menyegarkan dan Menghilangkan Dahaga
Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. Serlahkan prestasi terbaik anda yang kekalkan momentum. Dengan proprietari OPTI-LYTE™ campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

Cinch Tea Mix
Minuman yang Menyegarkan
Lupakan kopi dan minuman manis. Ini cara yang selamat dan semula jadi untuk menceriakan hari anda dan menukar saiz pakaian anda. Campuran eksklusif teh hijau, putih dan merah, serta taurina untuk meningkatkan tenaga seharian agar anda sentiasa segar dan cergas. Nikmatinya pada bila-bila masa, panas atau sejuk.

Omega Guard
Antara pelbagai lemak yang ada, terdapat satu yang anda tidak boleh kurangkan – asid lemak penting omega-3, dimana tubuh anda tidak mampu hasilkan sendiri. Dua jenis utama adalah EPA dan DHA, penting untuk kesihatan manusia. Bagus untuk meningkatkan metabolisma badan dan baik untuk jantungPromosi Terbaru Shaklee April 2021
Promosi Terbaru Shaklee April 2021

Post a Comment

0 Comments