Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Kepada Vivix
Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix

Anggur Muscadine membiak di Georgia dengan banyak disana atas faktor cuaca yang bersesuaian dengannya.Ianya menawarkan ciri-ciri antioksidan yang sangat tinggi dengan kepekatan polifenol yang tinggi. Dari pertanian hingga pengekstrakan dan pembotolan,Shaklee melakukan pemilihan dan pemprosesan yang teliti untuk memastikan kita mendapat produk yang berkualiti tinggi.
Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix

TUMBUH DI GEORGIA

Shaklee telah menugaskan Paulk Vineyards di Georgia, kebun mescadine terbesar di dunia, untuk menanam anggur Muscadine yang berkuasa. Pertama kali ditanam pada tahun 1970, keluarga Paulk telah menanam pokok anggur pertama ke lebih 600 ekar tanah menghasilkan muscadine yang sihat dan segar pada hari ini.

Hujan atau panas, penjagaan terhebat dan sentuhan lembut telah diberikan kepada muscadine, menjadikannya anggur yang dicari dalam industri ini.

Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix

TRADISI MEMENUHI INOVASI

Anggur Muscadine kami diperah "whole-press" dengan menggunakan proses pengekstrakan yang dipatenkan untuk mengekalkan rasa dan nutrien yang bermanfaat dengan polifenol yang maksimum.

Dengan tradisi pertanian yang digabungkan dengan teknologi moden Shaklee, anda akan dapat menikmati yang terbaik dari alam semulajadi dan sains dalam bentuk minuman botani yang selamat, terbukti dan berkesan
Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix

KOMITED UNTUK KUALITI

Untuk mendapatkan polifenol dan kebaikan nutrien yang maksimum,kami mempunyai Pusat Inovasi Forrest C.Shaklee yang menempatkan pasukan Penyelidikan dan Pembangunan Shaklee yang bekerja siang dan malam untuk mengawasi dan seterusnya menyempurnakan proses tersebut supaya anda mendapat kebaikan nutrisi terbaik dari produk kami.


Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix


DARI LADANG ANGGUR DENGAN PENJAGAAN TERBAIK DAN SENTUHAN PALING LEMBUT

Dipetik dengan tangan, Anggur Muscadine Yang berharga ini telah melalui penjagaan rapi dengan penuh perhatian oleh petani di Paulk Vineyards. Setiap anggur dijaga rapi dan diasingkan untuk memberikan anda kepekatan pailing tinggi dengan nutrien oyang penuh kebaikan

Baca : Testimoni Vivix Cantik

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan produk vivix atau lain-lain produk di
Hidayah 012-7630335


Post a Comment

0 Comments