KENAPA SHAKLEE?


SELAMAT

8 SEBAB UNTUK MEMPERCAYAI KUALITI DAN KESELAMATAN PRODUK SHAKLEE 

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang shaklee gunakan. 
Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan di shaklee telah ditegaskan bahawa standard shaklee tiada tandingan. 
Bahan-bahan untuk produk shaklee dipilih secara teliti untuk memenuhi standard prestasi dan penyaringan yang tinggi. 
Malah, standard ketulenan shaklee adalah antara yang paling ketat dalam industri nutrisi dan pemakanan berkhasiat untuk memberi jaminan bahawa semua produk kami adalah selamat. 

Apabila anda fikirkan “Shaklee”, fikirkan “Tulen”. 
1)KAMI MENYARING LEBIH 350 BAHAN CEMAR, RACUN SERANGGA DAN BENDASING UNTUK SETIAP BAHAN BOTANI BAHARU

Selain itu, kami turut menyaring untuk bahan cemar lain termasuk logam berat, sisa pelarut, kehadiran radiasi dan pencemaran mikrob. 

2)LEBIH DARIPADA 250 UJIAN RACUN SERANGGA DILAKUKAN, MELEBIHI SYARAT UNITED STATES PHARMACOPEIA (USP) 

3)KAMI MELAKUKAN LEBIH 100,000 UJIAN KUALITI SETIAP TAHUN untuk memastikan produk kami selamat digunakan oleh anda dan keluarga anda. 

4)TIADA TAMBAHAN PENGAWET, PEMANIS ATAU PERASA TIRUAN 

5)BEBAS GLUTEN 
Produk kami Bebas Gluten, berita baik untuk mereka yang mengalami alahan gluten dan sensitif-gluten. 
Dengan produk bebas gluten, kami mahu anda memiliki usus dan sistem penghadaman yang lebih sihat. 

6)BUKAN GMO 
Produk Shaklee adalah bebas GMO dan disahkan melalui Program Pengekalan Identiti (Identity Preserved Program (IPP)), pendekatan paling dipercayai untuk memastikan produk kami kekal Bukan- GMO dari peringkat biji benih hingga ke proses pengilangan. 

7)TERBIODEGRADASI 
Berpegang pada prinsip selamat, handal dan mesra alam, produk Get Clean Home Care kami adalah Terbiodegradasi yang tidak mengandungi fosfat, nitrat atau borat. 
Kami menjadikannya satu tanggungjawab dan amanah untuk menjadikan planet kita lebih sihat sepanjang masa.  

8)KAMI TIDAK MELAKUKAN UJIAN KE ATAS HAIWAN 
Terbukti Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya. 

TERBUKTI

1) LEBIH 100 PEMBENTANGAN DAN KERTAS SAINTIFIK DITERBITKAN 
Produk kami disokong oleh lebih daripada 100 pembentangan dan kertas saintifik yang diterbitkan, yang membuktikan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan anda. 

Salah satu ujian ini ialah Kajian Penanda Aras, yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tiada suplemen sama sekali. 

2 TELOMERE 
 Kajian Telomere menunjukkan bahawa pengguna Shaklee yang mengambil suplemen selama 5 tahun mempunyai telomere lebih lama berbanding pengguna sihat tanpa-suplemen. 

3 PATEN SHAKLEE 
Produk Shaklee mempunyai lebih daripada 70 paten dan sedang-dipaten.. 

4 SISTEM PELEPASAN BERPATEN 
Sistem pelepasan berpaten Shaklee dicipta untuk memperbaiki dengan ketara kadar penyerapan nutrien utama dalam tubuh, menyediakan nutrien yang betul, di lokasi yang betul dan pada masa yang tepat. 

Layari healthresource.shaklee.com untuk lampiran lengkap penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee. 

Shaklee terus menerajui dengan Inovasi Produk Hebat Di Shaklee, inovasi tidak pernah terhenti. 

Sejak kami memikul tanggungjawab dan dedikasi untuk melaksanakan legasi dan warisan inovasi Dr. Shaklee bagi membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih baik, kami sentiasa mencari peluang dari sains dan alam semula jadi untuk mendapatkan penyelesaian baharu demi kehidupan yang lebih baik. 

Dr. Forrest C. Shaklee Global Innovation Center memiliki peralatan saintifik yang moden dan termaju untuk memastikan produk Shaklee memenuhi dan melangkaui standard tertinggi industri untuk ketulenan dan keselamatan produk. 

Semua produk dalam portfolio Shaklee akan dibangunkan dan diuji di dalam kemudahan ini menggunakan fungsi R&D, termasuk penyelidikan pemakanan dan nutrisi, pembangunan bahan dan ramuan, pembangunan produk/proses, jaminan kualiti, dan kawalan kualiti. 

Dengan adanya kemudahan ini, Shaklee kini mempunyai lebih daripada 60 ahli sains yang berpusat di perbandaran Pleasanton.

 "Inovasi dan sains adalah nadi dan teras untuk segala yang kami lakukan di Shaklee. Pusat inovasi ini adalah satu langkah lagi sebagai pelaburan berterusan kami di masa hadapan, dengan matlamat terunggul untuk membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih lama, lebih sihat." 

ROGER BARNETT, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Shaklee Corporation. 

BERKESAN
Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee Satu Kajian Penanda Aras 

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik, berbanding mereka yang mengambil multivitamin jenama lain atau tiada multivitamin sama sekali. 


Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee [Shaklee Dietary Supplement Study] adalah kajian bebas oleh University of California, Berkeley, ke atas corak penggunaan, status kesihatan dan nutrisi pengguna jangka panjang pelbagai suplemen pemakanan. 

Kajian rentas-silang ini telah diterbitkan dalam Nutritional Journal, jurnal saintifik ulasan-sejawat atas talian pada Oktober 24, 2007. http://www.nutritionj.com/content/6/1/30 

Hasil kajian ini membantu mengesahkan apa yang telah kami di Shaklee tegaskan selama ini 

• Pendekatan gaya hidup sihat jangka panjang Shaklee merangkumi pilihan pemakanan bijak dari segi makanan dan suplemen, serta bersenam untuk mencapai dan mengekalkan berat yang sihat ternyata akan menyokong kesihatan dan kesejahteraan yang optimum. 

• Dan kami mahu anda memastikan bahawa gaya hidup sihat anda turut merangkumi diet yang bijak, pengambilan suplemen, dan strategi senaman semasa anda berusaha untuk mencapai kesihatan yang optimum
. ... dan keputusannya amat Mengagumnkan! 

Tahap Nutrien Darah yang Baik 
Penanda Bio Utama Kesihatan Jantung yang Baik 
Kekerapan Penyakit Lebih Rendah 
Tahap Selamat Vitamin D dan Zat Besi 

PENGGUNA PELBAGAI JENIS MAKANAN TAMBAHAN MEMPUNYAI: 

Risiko Penyakit Jantung Lebih Rendah
11%Nisbah Kolesterol Lebih Rendah 
33% Tahap Trigliserida Lebih Rendah

Penyakit Berkaitan Otak dan Jantung Lebih Rendah 
36% Tahap Homosisteina Lebih Rendah 

Risiko Penyakit Jantung, Kanser, Kencing Manis Lebih Rendah
 59% Tahap Protein Reaktif-C Lebih Rendah 
39% Risiko Peningkatan Tekanan Darah Lebih Rendah 
73% Risiko Kencing Manis Lebih Rendah

Post a Comment

0 Comments