Sunday, 27 June 2021

Minum Petang Dengan Mykori

Teringin nak minum di petang hari, tapi tak tau nak makan dan nak masak apa,

jadi kita minta bantuan encik grab dengan encik foodpanda, maka terjumpalah waffle ni

Kemain belek satu-satu tekak nak makan apa

Akhirnya jumpa waffle aiskrim ni kat Mykori

Sesekali terasa nak makan, bukannya hari-hari, hari-hari biasa balik kerja dah fikir nak masak bila sampai rumah

Korang belekla menu Mykori tu macam-macam desert, aiskrim ada

Penuh pinggan tupperware tu, tebal pun tebal, puas hati makan

Kenapa amik gambar tak cukup sifat? Hahaha

Lagi suku tu dah takde, simpankan tuk laki. Simpan siap-siap, budak ni nampak terus serbu tak pandang kiri kanan dah, takkan nak bagi laki kita makan sisa kan, jadi simpankan siap-siap.

Tu pesan mak kita, apa-apa makanan, kalau laki takde kat rumah asingkan dulu bahagian dia

Minum Petang Dengan Mykori
Minum Petang Dengan Mykori

Apapun waffle ni rasa sedap dan menyelerakan anak tekak sendiri ngan anak-anak, puas depa makan.

Maknya setakat buat rasa je, takde la makan sangat, cuma lebih kepada nak lalu tekak je, takdela nak makan sampai kenyang

Minum Petang Dengan Mykori
Minum Petang Dengan Mykori

Bila tulis ni teringat kat churos la pulak, hahaha

Selamat berhujung minggu guys.

 

2 comments:

  1. pernah cuba shave ice dia, boleh tahan sedap. waffle belum pernah cuba :P

    ReplyDelete
  2. Shave ice die belum pernah cuba lagi..boleh try pasni

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang anda beri :)