Saturday, 6 March 2021

Kuali Non Stick Gastreaux

 



Macam tengok kat cermin kuali ni, berkilat betul, kuali ni sangat senang untuk dijaga, mudah dicuci dan semua kotoran pun mudah hilang.

Perkenalkan inilah Gatreaux pan 36inch, kuali ni besar dan berat

Kuali mahal dan berbaloi-baloi beli

Memang puas hati, ni beli pun bayar ansuran tau, jadi tak terasa sangat nak membayar sekedebuk gitu

Kuali ini dibeli pada  pertengahan tahun lepas, disebabkan PKP jadi hujung tahun baru sampai

Langsung tak melekat, walaupun time menumis terleka sampai hangit bahan tumisan tu tapi tidak melekat tau dan yang bestnya kuali ni cepat panas. Ada sesetengah kuali dia lambat panas minyak kan bila nak menumis.

Biasanya sesetengah kuali bila hangit automatik akan melekat kan, tapi tak yang ni betul-betul  fall in love dengan kuali ni

Masak kari ka..masak asam pedas dalam ni, terangkat sedap dia

Disebabkan kite super wonder woman, mana boleh tunggu depan kuali je kan harus ada buat benda sampingan lain, mane tak hangit masakan tu, sambil masak, sambil tengok baju dalam mesin la...potong sayurla

Kan kan kan

Korang boleh jengah kat Intagram Mybazaar Uk atau klik website dia My Bazaar UK 

Mudah je sekarang order online je, tau-tau dah sampai depan rumah


3 comments:

  1. Kalau ada kuali mcm ni berkilat mmg masak pun tersenyum

    ReplyDelete
  2. Akak memang berkenan dengan kuali ni. Masuk wishlist lah dulu :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang anda beri :)