Sunday, 12 August 2018

Testimoni Skin Care Shaklee Youth Untuk Jerawat



Assalamualaikum,hai!

Ok jom nak share dengan korang testimoni-testimoni produk Skin Care Youth dari Shaklee ni.
Shaklee baru je keluarkan skin care produk pada tahun ini,tetapi sambutan dia sangat menggalakkan dan kesan pada muka pengguna sangat menakjubkan dan perbezaan dia sangatlah ketara.

Skin Care Shaklee ini sangat sesuai untuk semua jenis kulit,lelaki dan perempuan juga boleh amalkan produk ni,juga sangat-sangat disarankan pada yang menjaga kecantikan muka dan sesuai bagi mereka yang mencari-cari produk dari bahan organik.
Jom tengok : Testimoni Skin Care Shaklee Youth



Puan Aeinna Musa mengamalkan skin care youth ni dari bulan februari aritu dan ini perbezaan yang beliau peroleh. Syantikkan :)

Gambar sebelah kiri beliau menutup bekas parut jerawat dengan kedepankan sikit tudung beliau.




Puan Azliza Sahin mengalami pertumbuhan jerawat yang tidak terkawal dan selepas 3 bulan penggunaan shaklee skin care youth..tadaaaaa..jerawat pun semakin berkurangan ;)





Kulit lebih cerah, lembut, fresh dan tak kering dengan YOUTH Skincare




Youth skincare jimat dan jerawat cepat hilang

Jimat,kulit syantik,tidak kusam dari bahan semula jadi lagi berbaloi-baloi.

Boleh di beli secara set atau loose item tiada masalah,boleh cuba satu persatu.

Puas hati dengan item pertama boleh sambung dengan item yang ke 2 dan seterusnya.

Tak percaya? cuba 1 dulu baru korang tau..mesti nak beli yang lain punye:)

ok lah cukup itu sahaja.

Berminat? boleh hubungi saya
012-7630335  Hidayah
Your Trusted Shaklee Indipendent Distributor
COD di Seri Kembangan,Serdang & Hospital Serdang
Pengeposan keseluruh Malaysia.





Location: Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)