Saturday, 18 August 2018

Testimoni Herbal Blend

Pada ketika ini, wabak HFMD sedang melanda negara kita dan ribuan kanak-kanak telah dilaporkan dijangkiti  HFMD. Even orang dewasa juga tidak terkecuali jika sistem imun badan kita lemah. 

Dari laporan yang dikeluarkan, wabak yang melanda tahun ini telah berevolusi dan lebih mudah merebak. 


Hari ni mommy nak share kisah kawan mommy yang mana anak dia baru terkena HFMD dan alhamdulilah semakin berkurang bila menggunakan Basic H dan Herbal Blend Cream.







"Ini kaki anak atul. Petang (6 Ogos), anak mula demam. Esoknya, suhu lagi tinggi, masa pagi selasa tu, atul mandikan dengan basic H untuk turunkan suhu badan. Petang tu juga, badan mula keluar ruam. Hari rabu, ruam keluar kat kaki & lengan tapi dah tak demam. Suhu dah normal, ruam kat badan ada berkurangan. Tapi kat kaki dan tangan still keluar. Atul teruskan juga sapu krim herbal blend dan mandikan dengan basic H. Kulit yang ada ruam pun tak kasar. Tak berair dan tak kering. Elok jer



Cuma ruam tu nampak pelik, macam lepuh2. Jadi jumaat tu bawa pergi klinik kesihatan. Doktor kata bukan demam campak. Suspect HFMD walaupun kat mulut & lidah tiada ulser. Anak lalu makan, minum pun ok. SO doktor suruh berjaga2. Banyakkan minum air putih. Atul still teruskan sapu herbal blend dan mandikan dengan basic H. ALhamdulillah, hari sabtu. Ruam pada kaki mengering & berkurangan. Ahad makin kurang. Kulit pun lembut jer, sepanjang anak demam & naik ruam, anak memang tak menggaru. Ini adalah luahan dari downline kami, Puan Atul yang mencuba produk Basic H dan Herbal Blend cream pada anak beliau.

Pada ketika ini Basic H dan Herbal Blend cream adalah sangat berguna, bukan hanya untuk merawat HFMD sahaja, campak dan chicken pox juga insha allah effektif.


Juga boleh digunakan untuk rutin harian :)

Jika berminat boleh hubungi mommy di :

012 7630335 ( Hidayah )
Your Trusted Shaklee Indipendent Distributor
COD di Seri Kembangan ,Serdang Dan Hospital Serdang
Pengeposan ke seluruh Malaysia
Location: Persiaran Lestari Perdana, Lestari Perdana, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)