Tuesday, 14 August 2018

SkinCare Shaklee YOUTH

Assalamualaikum,hai!

Perkenalkan skincare dari shaklee iaitu YOUTH.

Apoo dah berzaman orang guna baru nak iklan 😁😁😁

Bukan ape,mommy tak suka nak share bende yang mommy tak pakai dan amalkan, feel die lain macam pastu nak cerita dengan korang pun tak tau nanti, plus mommy tunggu loose item die keluar.

Makanya bila dah keluar loose item tu terus la try satu persatu,dah berpuas hati beli next item pulak.

Macam tu la mommy punya cara,sebab mommy bukan seorang yang consisten satu-satu produk.

Bila beli 1 set pastu tak berhasil,tak menjadi,tak ke kuciwa jiwa ini 😉😉😉

So mommy dah pakai & dah rasa sendiri baru la boleh nak iklan dan share dengan korang ye tak? Giteww kekdahnye :)

Jom kita tengok apa isi kandungan dalam skincare shaklee si YOUTH ni.

Ramai sangat yang gilakan dia nih,sebab mommy sendiri pun gilakan dia jugak😅😅




Adakah anda bersedia untuk KELIHATAN MUDA sebagaimana anda merasainya dari dalam.
Hai walaupun nombor umur tu makin bertambah jiwa tetap muda kan kan kan :)

Terbukti secara klinikal tanpa kompromi 
100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang lebih muda
2 /3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH

Youth complex 10 X Untuk mempercepatkan pembaharuan sel kulit.
Shaklee tidak pernah menjalankan ujian keatas haiwan dan Koleksi Youth adalah 100% vegan dan cruelty free.
Senarai 1500 bahan yang shaklee tidak gunakan dalam formulasi adalah terlalu panjang untuk disenaraikan.

Ini adalah antara senarai yang shaklee tidak gunakan dalam shaklee skincare youth.
Yang penting 100% vegan bahan semulajadi dan cruelty free.

KUASA BOTANIKAL
YOUTH adalah sebuah revolusi,Dengan 8 paten dan paten diproses,setiap produk YOUTH di formulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan,sama ada ianya cara hidup kita,kerosakan atau penuaan secara semulajadi.

1)Muscadine Grape Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2)Lotus Japonicus -YOUTH Complex yang dalam proses paten,digabungkan dengan Lotus Japonicus,mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen,elastin dan fibrilin.
YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract yang membekalkan lebih banyak nturien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3)Apple Stem Cell Extract.
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda.
Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri,lembut dan lebiih lama.

4)Schisandra Chinensis Fruit Extract
  • secara tradisionalnya,herba ini digunkana di China,Jepun & Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan kulit
  • Sesuai untuk semua jenis kulit,Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semula jadi dan antioksida.
5)Vital Repair complex
  • Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.


Ini adalah ringkasan yang kita dapat tadi

1) Muscadine Grape - Perlindungan kulit
2) Lotus Japonicus Extract - Tegang tanpa kedutan
3) Apple Cell Extract & Gentle Vitamin A - Segar & lembut
4) Schisandra Chinensis Fruit Extract - Memberi khasiat kepada kulit
5) Vital Repair - Perlindungan kulit


Ok cukup lah vitamin-vitamin yang diperlukan pada kulit muka kita.
Semua bahan-bahan yang digunakan dalam skincare shaklee ini 100% organic dan cruelty free.

Sesuai untuk semua jenis kulit,lelaki dan perempuan boleh guna.

Ada beberapa set untuk skincare ini:
1) Starter Kit
2) Intencive Care & Repair Set
3) Treatment & Maintainance Set


Berminat boleh hubungi saya

012-7630335 ( Hidayah )
Your Trusted Shaklee Indipendent Distributor
COD Seri Kembangan & Hospital Serdang
Pengeposan ke seluruh Malaysia

Location: Seri Kembangan, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)