Monday, 27 August 2018

MENGAPA SHAKLEE??

Kenapa Shaklee?

Apa istimewanya shaklee?

Berkesan ke produk shaklee ni?

Selamat ke tidak?

Terbukti ke tidak?

Mesti bermacam soalan yang berlaga dalam kepala korang kan tentang produk shaklee ni, macam tu la mase mommy mula-mula ambil keputusan untuk cuba produk shaklee ni.

Tapi, pada ketika itu dah consume baru mommy terpikir semua tu..hihihihi..
Dah jadi ahli baru la tau mengenai produk shaklee ni.

Kalo nak tau,produk shaklee ni la yang pertama mommy consume dan berkesan untuk mommy setelah bermacam supplement yang mommy ambil,dari produk tempatan, yang beli dari farmasi,watson semua tu tak mencapai piawaian yang mommy nak bila mommy consume supplement.

Once mommy consume shaklee ni dan berjaya menepati piawaian yang mommy nak dan betul-betul berkesan,kemudian mommy menjadi ahli dan maka di sini la mommy,berkongsi dengan korang semua.

Ok cukup dengan itu,meh jom kita sambung MENGAPA SHAKLEE?

Di Shaklee,kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama,sihat dan produktif.

Kisah Shaklee bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr.Forrest C Shaklee,dengan falsafah kehidupannya Living In Harmony With Nature telah mencetus gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Hari ini, Shaklee merupakan syarikat pemakanansemula jadi di Amerika Syarikat,dengan pejabat diseluruh dunia dengan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan.

Shaklee melepasi dan melangkaui piawaian setiap masa bagi memastikan produk mereka Sentiasa Selamat, Sentiasa berkesan dan Sentiasa Mesra Alam

Kami menguji setiap bahan baru untuk mengesan lebih 350 bahan cemar bahaya.
Kami menjalankan lebih 100 Ribu ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan .
Kami melaburkan lebih $250juta dalam ujian klinikal ,penyelidikan dan pembangunan.

Sila klik link dibawah untuk melihat landmark study yang telah di buat oleh shaklee.


https://www.shaklee.com.my/landmark-study/

http://www.shaklee.com.my/en/about/about-
health/

Selain pengambilan supplement Shaklee juga turut menyarankan :

  1. Makan secara sihat
  2. Bersenam dan mencapai berat yang sihat
  3. Pengambilan supplement secara bijak.
Sekian sedikit perkongsian dari mommy, mengenai shaklee ni, jika ada pertanyaan boleh hubungi mommy ye :)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)