Friday, 5 January 2018

YOUTH by Shaklee

Assalamualaikum semua di Jumaat yang barokah ni..

Lagi2 hujan..Alhamdulilah semoga semua di rahmati..

Ok jom nak bagi tengok New Produk dari shaklee..







Tergoda mommy D tengok product skincare shaklee ni.

Sekarang mommy D ni guna nutriwhite shaklee pun sangat berpuas hati,belum lagi cuba YOUTH ni..kompem bertambah jatuh cinta.

Jadinya kena lah kumpul duit,keluar je nanti harus beli,sebab di US da out of stock..laju betul,so bila keluar di Malaysia nanti perlu grab dengan cepat.

YOUTH ni akan keluar bulan March so bersiap sedia lah semua ye.termasuk yang menulis entry ni 😉😉😆

Yang berminat boleh contact mommy D ok
Klik link kat bawah ni ye

http://HidayahM.wasap.my
http://HidayahM.wasap.my
http://HidayahM.wasap.my

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)