Wednesday, 29 November 2017

Bila 2 otak bergabung


Ape kaitan tajuk kat atas dengan ape yang dayah nak cerita ni.

Bila kita tengah blur dan kemudian kita luahkan kat suami kita masalah yang kita alami.Secara automatik kita akan dapat penyelesaian dia yang sangat mudah tapi tak terpikir dek otak kita sendiri.

Sebab ape dayah cakap macam ni? Sebab semalam dayah sangat buntu sampai tak tau nak buat macam mane then cerita la kat suami dengan mudah dia bagi penyelesaian

Ha macam tu.tapi mane yang tak kawin lagi bolehla tanya kat abah or adik beradik yang lain sebab duduk serumah kan.

Penyelesaian yang mudah tapi kadang2 kita tak terpikir langsung kan....

Continue Reading

Testimoni vita lea dan ostematrik


Assalamualaikum

Alhamdulilah 
Dapat positive feedback dari customer selepas consume vita lea dan ostematrik
Lega tau bila kaki tak kejang

Lagi2 untuk ibu2 hamil sakit tau bile kene cramp kaki ade yang panggil simpul biawak. 

Bagi sesiape yang da penah kene tu tau la kan sakit die macam mane,sebab dayah sendiri dah pernah kene toksah cakap la sakit die

Kalo boleh tak nak rase sakit macam tu dah
Alhamdulilah lepas dayah sendiri consume vita lea ngan ostematrik tak pernah kene lagi.
Ok la 
Sekian 😁😁




Continue Reading

Hari ini kembali

Assamualaikum semua

Ya allah dah lame sangat x hapdate blog ni. Last hapdate rasenye bulan june aritu.

So lepas ni..insha allah and forward dayah akan aktif balik.

Aritu rehat kejap sebab x berape nak sihat..so bila tak sihat idea x berape nak ade sangat..hehehe..

Ok la setakat tu pembuka kata tuk arini..nanti dayah akan update sumting ye..

Bye..

Continue Reading