Monday, 12 June 2017

Performance drink

Meh nak citer sikit mengenai Performance Drink ni..atau dikenali gak sebagai air beskal..

Performance Drink ni merupakan minuman isotonik yang tidak bergas dan tidak bergula...
Sesuai untuk diminum untuk semua orang..individu yang demam dan dehydrated..ha..

Nak citer pengalaman dayah minum PD ni time pregnant...mase pregnant kompem ade rase mual nak muntah dan nak mengunyah kan...
Pregnancy dayah sebelum ni..dayah mengalami morning sickness yang teruk...

Kali ni..alhamdulilah..cume pening kepale sikit..then asik ngantuk je memanjang..lagi2 bulan pose ni kan....

Bile minum air Performance Drink ni..xde da rase macam tu..hilang rase mual..loya..ngan rase nak mengunyah tu...

Air Performance Drink ni rase die masam sikit...sangat sesuai untuk ibu2 hamil yang craving nak makan bende2 yang masam....

Selain tu..die bekal tenaga jugak...lain macam gak cergas die...

Alhamdulilah...pregnant kali ni..insha allah dayah fully amik shaklee...

Makanan lain jangan lupe gak..
Kurma badan susu dan esp minuman wajib setiap hari....

Ok la cukup setakat ni..

Pada sesiapa berminat nak membeli boleh la hubungi saya

Hidayah 012.7630335
Agen sah shaklee
NO SID 1242600

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)