Wednesday, 17 May 2017

Vivix untuk mak

Sayang mok..
Kisah pengamal shaklee kami berkongsi kisah mengenai emaknya seorang penghidap diabetik dan kolesterol
Bestnye dapat menggembirakan emak kan.

^^^^^^^^^
Shaklee by Imma:
Pagi semalam, mok Imma gi Hospital Kubang Kerian.
Nak ambil result darah. Hari tu dah pergi untuk ambik darah. Biasalah hospital kerajaan ambil masa sikit nak tau result darah kan.. Kene tunggu tarikh berikutnya baru boleh dapat tahu result.
Bila mok update result kat whatsapp group, 1 family happy dan bersyukur sangat. Sebab mok kata, bacaan kencing manis dah turun kepada 5.1!

Imma ingat lagi, 2 bulan lepas, Imma balik kampung. Masa tu ibu jari kaki mok luka dan bernanah. Risau sangat, sebab bernanah dan keluar air bisa. Bawa mok pergi klinik, doktor cek kencing manis mok 14. Doktor kata, at least nak 8 sebab mok memang dah lama menghidap kencing manis.. so doktor macam tak konfiden nak target turun banyak, tu yang doktor kata at least 8.

Masa tu baru 2 botol vivix mok makan, Imma bagitau mok, teruskan je makan. Imma akan kirim vivix kat mok tiap bulan. Masuk bulan April, Imma kirim botol ke 3 kat mok.
Alhamdulillah. Tak sangka pulak semalam bacaan kencing manis mok turun banyak. 5.1.. syukur sangat sangat.

Pastu, mok kata kolestrol jahat pun turun jugak, daripada 8 kepada 4. 
Syukur alhamdulillah. Hadiah untuk mok sempena Hari Ibu semalam.
Imma pesan kat mok, kalau consume vivix jangan tinggalkan ubat yang hospital bagi. Just makan macam biasa ubat hospital tu. Air kosong kene minum.

Syukur alhamdulillah.. happy sangat. Tq Allah, kerana izinkan semua ini berlaku. 
Kalau ada kawan-kawan yang ada mak menghidap kencing manis, Imma sangat rekomen bagi mak korang consume vivix. Serius, Imma boleh katakan pelaburan yang sangat samgat berbaloi. Lagi pun, mak kita sendiri juga yang sihat.

Botol ke 4 vivix bakal menyusul dengan ikatan reben dan kotak berbalut cantik, istimewa untuk bonda tersayang. 

Sayang mok. 

By Puan Imma

Sayang emak bawa ke syurga...demi untuk melihat emak yang sakit supaya sihat...alhamdulilah bacaan kolesterol ibu pun imma semakin menurun dan begitu juga bacaan gula dalam darah beliau...
Pada sesiapa nak consume vivix untuk diri sendiri ke..bagi kat mak ayah..suami pun boleh xde masalah...seisi keliarga boleh menikmati kesihatan yang baik..insha allah...kita berusaha untuk sihat insha allah akan bagi yang terbaik untuk kita...

Boleh hubungi saya
Agen sah shaklee
Hidayah 012.7630335

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)