Sunday, 14 May 2017

Segar dan cergas ketika berpantang

Set berpantang shaklee..

Arini nak iklankan set ni la arini....

Oleh kerana ramai mak2 yang bersalin 2 3 hari ni....tahniah untuk mereka...fak menang tangan nak kerja arini..😀😀 tapi seronok tengok2 baby ni comel je..😉😉

Mane yang tengah pantang tu mesti nak kekal cergas kan...terutamanya yang pantang seorang diri tanpa pantauan orang tua..lagi la perlu set2..di jamin cergas insha allah...

Jom kite tengok ape tugas2 dan fungsi2 setiap satu produk untuk mak2 yang tengah pantang ni..

ESP..
😊yang ni memang kegemaran saya..walaipun tak pantang...sebab die bagi kita kenyang untuk jangka masa yang lama..
😊beri tenaga,bantu lancarkan penghasilan susu,
😊cantikkan kulit ibu..bantu kawal kolesterol

ALFALFA
😊bantu tingkatkan imunisasi
😊menyingkirkan toksin dalam badan
😊mempercepatkan penghasilan susu ibu

VITALEA
😊mengandungi zat besi untuk pembentukan sel darah merah..memulihkan semula kehilangan darah semasa bersalin
😊kekurangan zat besi sebabkan ibu kelihatan pucat dan tidak bermaya

B COMPLEX
😊bantu untuk mengurangkan stress ketika berpantang
😊ketika berpantang sangat penting ibu2 ini menjaga emosi dan perlu pastikan emosi sentiasa stabil

OSTEMATRIX
😊membekalkan nutrient harian,termasuk kalsium yang dapat bantu dalam pembentukan gigi dan penjagaan tulang
😊juga untuk masalah sembelit ketika berpantang

OMEGA GUARD
😊bagus untuk yangvtengah berpantang atau pun tidak berpantang yang mengalami sejuk2 dan lenguh2 sendi
😊DHA yang terkandung dalam omega akan singkirkan lemak yang berlebihan yang tak diperlukan oleh badan
😊juga bagus untuk otak bayi

VITAMIN C
😊meningkatkan antibodi secara konsisten
😊juga membantu untuk badan pulih daro proses kelahiran iaitu sembuhkan luka jahitan pembedahan atau episiotomi

Sekian la untuk coretan arini..nanti kita sambung yang lain pulak ye

Agen sah shaklee
Hidayah 012.7630335

Ade pertanyaan jangan malu jangan segan boleh je nak hubungi saya..kalo tak dapat wasap pun boleh..

Ok bai..assalamualaikum..😉😉✋✋

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)