Wednesday, 3 May 2017

Kulit cantik berseri

Assalamualaikum
Harini nak cerita tentang kulit cantik berseri la...
Ok...tahun lepas saya bersalinkan anak yang sulung...masa dalam tempoh berpantang ok la...tak yah nak fikir pasal penat letih....x cukup rehat.....xyah nak bangun awal pagi untuk buat pumping...
Semua berubah bola dah start bekerja...huiiihhh...takyah cerita letih die...bangun seawal 3 pagi..untuk wat power pam...lepas terus continue basuh baju...masak...bersiap untuk g kerja...letih ya amat..tido tak cukup...g keje sentiasa bermata panda..lebam...kulit kusam...ingat lagi...g kerja tak pernah senyum..muka macam zombi....masha allah dahsyat betul mase tu kalo di ingat balik...
Muka buruk rase...dengan berat naik lagi..pastu sembelit pulak....stress wei..
Semuanya berubah bila saya consume produk shaklee ni....saya kenal shaklee ni dah lame..tapi kenal2 mcm tu je....then tengok facebook kawan saya yang agen shaklee ni....lawa je...daripada badan besar sampai die kurus...muka pun berseri2 je....then dayah message die seawal 2 pagi..igtkn lagi...kenapa 2 pagi sebab terjaga bangun untuk breastfeed..
Then die suggestkan ade la 5 jenis supplement dan saya beli semua supplement tu...
Lepas 2 minggu dayah consume supplement shaklee ni...sorang2 tegur muka berseri2.....huih...rasa macam tak percaya je....ok alhamdulilah.....kalo tak muka selebet je g keje...ok antara produk shaklee yang saya consume...tiada lagi kulit kusam..tiada lagi parut jerawat dan memang flawless kulit kita...
Alhamdulilah...
Ada sebarang pertanyaan boleh hubungi saya
Hidayah 012.7630335
#iloveshaklee
#builttolast
#whyishaklee


0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)