Sunday, 2 April 2017

PERKENALAN DENGAN SHAKLEE

assalamualaikuuuuummmmm.....hehehe...( jawab salam tu org da bg salam tak jawab dosa).

tak dapat karang novel dapat mengarang kat blog pun jadila....
meh nak cerita macam mane boleh terjebak dengan shaklee ni..
tau pasal shaklee ni dah lame sebenarnye..2 ke 3 tahun lepas macam tu..tau gitu2 jela tak amik port sangat
tapi betul2 amik tahu adalah last year....mesti ade sebab bile amik tahu kan..

ha ni pencetusnye...selepas bersalin rase letih ya amat...sebab ape...malam2 kene bangun setiap jam...nak breast feeding...bangun pagi mengepam nak wat stok frozen milk....ha x ke gile nak bangun setiap jam and the next day nak g keje lagi...bengong wei...muke mmg xpernah senyum...stress kot x cukup tido..

then ngan sembelit lagi...ko rase seminggu 2 kali berak jadi ape....mau banyak toksin dalam badan ni..

lgi...bile anak dah besar sikit..susu dah start drop....nak bangun tiap2 malam dah x berape nak rajin da....da letih...mmg tak la nak bangun kan...baik tido...

lagi...rambut pulak buat hal...da menipis da ramput ni dok asik gugur je....macam2 usaha buat..x jalan..
lagi kulit pulak kusam...alahai stressnye hidup mcm ni banyak sangat tak kene...

hingga la 1 hari tu.rase tak tahan sangat aku message kwn aku pagi2 buta..pkul berape tau PUKUL 2 PG...ha amik..melayan kwn die msg kul 2 pg...kebetulan plak die bangun..berbalas msg r kite org..
byk supplement suggest aku suh amik....ESP,OSTEMATRIX,VITALEA,VITAMIN E terus aku oder amik ko telan semua pil tu..nak sihat dan cergas punye pasal...anak pulak makin beso makin aktif...dah xkan mak die nk mereputkan tulang plak..dah xkan nk tgk anak dok main sorang2...

so initiatifnye makan la vitamin2 tersebut....mmg best...berbaloi beli...biar mahal pun janji aku hepi,anak hepi,suami pun hepi..opss....hehehe

alhamdulilah berkesan aku amik vitamin shaklee ni..biar lambat pun kesannye....janji aku sihat dan bertenaga...bak kate pepatah BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT dari dok amik mcm2 kesan je cepat tp dpt sakit lain plak...hei..nauzubilahminzalik..mintak jauh bende2 mcm tu


ok la sekian wasalam...nanti sambung lagi ye..

#agensahshaklee
#pengedar shaklee
mane nak order n jadi ahli tu hubungi
hidayah 012-7630335















0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)