Saturday, 1 April 2017

ESP PILIHAN SAYA

Energizing Soy Protein aka ESP hehehe..
ESP ni die membekalkan sumber protin dalam badan....jadi bila badan kite kurang sumber protin esp ni akan cover balik protin yang tak cukup dalam badan kite ni....even kite makan protin haiwan seperti ikan,ayam dan daging....tapi masih belum mencukupi...senang kate tak memenuhi kuota protin dalam badan kite ni....dan esp ni membantu melengkapkan protin2 tu..
Ini adalah minuman wajib saya setiap pagi setiap hari dimana mana saja...gitu...minum esp campur susu atau jus2 buah..YUMMEH...sedap pastu makan roti kosong atau dengan pisang atau makan dengan oat atau muesli tahan la sampai tengah hari kenyang die.....sejak saya minum esp ni saya dah jarang makan nasi lemak setiap hari...dulu boleh dikatakan setiap hari saya makan nasi lemak...sampai berlemak2 badan saya nak naik penimbang pun malu je....sebab semakain naik berat...dah camne.....sekarang makan nasi lemak hanya seminggu sekali...tu pun hujung minggu jeww.....
ni dah nak puasa...kene wat stok nampaknye...
Lagi perubahan yang saya dapat selepas makan esp ni selain berat badan turun...hurm...rambut dah tak gugur...yey...dulu boleh nampak kulit tau dan nipis..nak tunjuk gambar takleh..aurat...hehehe..macam2 usaha dulu saya buat taknak bagi gugur...beli shampoo herba la...tak jadi...pakai inai la..jadi tp sekejap je pastu gugur balik...sekarang tiada lagi rambut gugur...ade la jugak gugur tapi xde la teruk mcm dulu....semakin lebat rambut ni....saya sangat gembira dengan keadaan rambut sekarang...

tapi bukan sekejap ye nak dapat semua....makan mase jugak....bukan makan seminggu next week terus ok....TIDAK SAMA SEKALI die makan masa tapi sangat berbaloi...bak kata pepatah BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT.....saya sendiri merasa perubahan tu memang rase die kurang sedap bile makan mcm tu je...die memerlukan campuran untuk merase keenakkan die.....cenggini thumb up.....

lagi menegenai esp ni juga adalah milkbooster....maintain tau hasil tenusu..hehehe..sorry...saya sendiri still bf kan anak saya...
ok la setakat ni je dulu mengenai esp...
ade sebarang pertanyaan any enquiry can contact me 
HIDAYAH 012-7630335

atau boleh klik terus link dibawah untuk membuat pesanan

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6c370e6f586be0fe0355f7ef4b6929ca


Newer Post
Previous
This is the last post.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang anda beri :)